Acasă Colaboratori

Colaboratori

Dacă ai talent la scris și vrei să fii colaborator/colaboratoare a Leviathan, trimite-ne un material scris de tine și, dacă e bun, îl vom publica. Materialul propus trebuie ilustrat, fie cu o fotografie (sau mai multe), fie cu un video (via link). Pentru a transmite materialul către echipa redacțională, contactează-ne pe rețelele de socializare sau foloseşte următoarea adresă de e-mail:

Care sunt regulile și normele pe care trebuie să le îndeplinească un produs media marca Leviathan?

  • În primul rând, conținutul trebuie să fie original și nepublicat pe alte site-uri sau surse offline.
  • În cazul în care este un material informativ, el trebuie să conțină informația esențială în primul paragraf, răspunzând totodată în mod pertinent la următoarea succesiunea de întrebări: ce?, cine?, când?, unde?, (cum?), și de ce? (ordinea este aleatorie). Un material care intră în această categorie trebuie să verifice informația din mai multe surse distincte.
  • Articolul trebuie să fie coerent din punct de vedere logic, să fie scris cu diacritice și cât mai atractiv pentru eventualii cititori.
  • Orice articol trebuie ilustrat cu o fotografie (atașată sau link) sau cu un material video (link).
Newsletter Leviathan.ro

Primește însemnările Leviathan direct în căsuța de e-mail!

Abonează-te la newsletterele și alertele Leviathan și vei fi notificat(ă) prin e-mail atunci când avem conținut editorial de calitate pentru tine!

Te-ai abonat cu succes!

Pin It on Pinterest

Share This