Știri: Christmas Joy cu Mădălina (23 decembrie 2017, București)

218
madalina mantu christmas joy

logo rubrica musica leviathan.roSâmbătă, 23 decembrie 2017, ora 21.00, la UnTeatru din București (Strada Sfinții Apostoli, nr. 44), Mădălina Mantu va interpreta melodii cunoscute de iarnă din repertoriul internaţional, dar şi colinde, multe colinde româneşti, germane, etc. Iubită și apreciată de publicul din România și Germania, Mădălina revine la UnTeatru. După o carieră muzicală de 23 de ani în Germania, unde a susţinut recitaluri televizate şi live performance-uri în locaţii de top, Mădălina Mantu revine să ne ne bucure cu vocea ei excepţională. Este cunoscută pentru colaborările cu solistul renumitei trupe ”Hot Chocolate”, dar si pentru aparițiile televizate, mai cu seamă la SAT1, cea mai importantă televiziune din Germania.

Preț Bilet: 35 lei. La 5 bilete cumpărate, al 6-lea este gratuit.

Rezervări: rezervari@unteatru.ro sau sms la numărul 0721.268.516 (nume, data, spectacol, număr de locuri).
Bilete online: https://goo.gl/XC34oD (TOMTIX) // https://goo.gl/Vsnbtg (MYSTAGE)
Biletele digitale îţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefon.

Unteatru e un gând care a legat oameni într-un proiect cultural, curajos și liber. S-a născut din dorința de a face posibilă întâlnirea oamenilor cu teatrul, acasă.

Comentați via Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here