Știri: Lansare de carte – ”Insula cuvintelor de acasă” de Daniel Ioniță (4 octombrie 2017, București)

409
daniel ionita poezie

logo carte rubrica leviathan.roMiercuri, 4 octombrie 2017, ora 17.00, la Librăria ”Mihai Eminescu” din București (Bulevardul Elisabeta, nr. 16) va avea loc lansarea volumului Insula cuvintelor de acasă” de Daniel Ioniță.

După cum ne-am obișnuit în legătură cu lansările mele de carte, și aceasta de pe 4 octombrie va fi, de fapt, un eveniment literar-muzical. Sunt din nou privilegiat să-i am din nou alături pe Nicu Alifantis pentru un calup muzical pe care numai domnia sa îl poate susține, apoi pe Manuela Hărăbor care va recita, cu grația-i cunoscută, poeme din volum, ca și pe criticul și istoricul literar Alex Ștefănescu, care va prezenta volumul alături de dl. Mircea Petean, directorul Editurii Limes. Mă voi bucura să vă am alături preț de un ceas și jumătate, pentru acest eveniment. Vă promit că voi purta un papion strălucitor (să vedem ce, și dacă, voi purta și altceva).” – Daniel Ioniță.

Evenimentul este organizat de Australian – Romanian Academy for Culture, Editura Limes și de Librăria ”Mihai Eminescu”. Insula cuvintelor de acasă este primul  volum publicat doar în limba română de poetul Daniel Ioniță.

Daniel Ioniță, poet, scriitor şi translator (română-engleză), născut la Bucureşti în 1960. A părăsit România în 1980 împreună cu părinţii şi cu sora sa, stabilindu-se în Noua Zeelandă şi mai apoi în Australia. Licenţiat în psihologie (clinică şi de organizaţie) la Griffith University (Brisbane, Australia) şi Lean Six Sigma (Auckland Technical Institute). În ultimii ani a revenit la prima dragoste, poezia. Îşi împarte timpul între aceasta şi consultanţa în domeniul Organisational Improvement, domeniu în care şi predă (part time), în cadrul Graduate School of Business, la University of Technology din Sydney (UTS).

Comentați via Facebook

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.