Știri: Spectacolul-lectură participativ ”Prețul corect” la Teatrul Evreiesc de Stat din București (18 aprilie 2018)

423
Prețul corect teatrul evreiesc de stat bucuresti

Teatrul Evreiesc de Stat din București vă invită miercuri, 18 aprilie 2018, de la ora 19.00, la cea de-a doua parte a experimentului teatral în care încercăm să determinăm împreună care este prețul corect pentru o ființă umană. Spectacolul-lectură participativ ”Prețul corect” este realizat în cadrul programuluiTicun Olam”.

Este ”totul de vânzare”? Ce ”vindem” și ”cumpărăm” unul de la celălalt, în fiecare zi? Te-ai întrebat vreodată cât valorezi în momentul de față? Cât ai valorat la un moment dat în trecut? Au relațiile un preț? Sau numai bunurile obținute sau moștenite? Se poate pune un preț pe genealogie, etnie, religie, istorie, așezare geopolitică? Cum se schimbă acest preț? În ce situații am fi dispuși să ne vindem sau să ne cumpărăm aproapele? Ne vindem sau nu ne vindem țara, orfanii, talentul?

”Într-un joc interactiv cu actorii teatrului ne vom pune în postura de a găsi răspunsuri la unele dintre aceste întrebări sau de a formula altele. În urma primului experiment din decembrie, această a doua întâlnire integrează concluziile obținute și aduce în scenă noi situații. Te încurajăm să participi împreună cu cineva apropiat, membru de familie sau prieten, cu care să poți împărtăși această experiență. Tot ce trebuie să faci este să te implici activ în jocurile propuse de actori. Acesta este al doilea şi ultimul experiment teatral de acest gen – nu îl rata.” Andreea Vălean.

Scenariul: Andreea Vălean și Peca Ștefan. Regia: Andreea Vălean. Cu: Marius Călugărița, Cristina Cîrcei, Natalie Ester, Anka Levana, Arabela Nazi, Katia Pascariu.

”Ticun Olam” este un program de teatru pentru dreptate socială, inițiat de Teatrul Evreiesc de Stat și coordonat de David Schwartz și Andreea Vălean.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile. Mai multe informații despre programele și activitățile Teatrului Evreiesc de Stat puteți afla de pe site-ul nostru www.teatrul-evreiesc.com sau de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/teatrulevreiesc/.

 Comunicat al Teatrului Evreiesc de Stat din București

Comentați via Facebook

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.