”Nino Nino”, din nou la treabă

67
Lică Barbu și grupul artistic ”Nino Nino”, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”, Brăila, 21 iunie 2019
Lică Barbu și grupul artistic ”Nino Nino”, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”, Brăila,

logo zambetul uneste articolePână acum au avut loc deja trei întâlniri ale grupului artistic ”Nino Nino”, timp în care s-au înscris mulţi copii şi se vor mai înscrie, timp în care s-au unit prietenii, timp în care fiecare copil a avut ceva de spus.

Încet, încet, grupul prinde contur. Vacanţa încurcă un pic activitatea, dar e ceva temporar şi, oricum, tot un fel de vacanţă este şi la întâlnirea grupului.

Copiii care pot veni mai des la întâlniri se vor angaja într-o muncă artistică mai intensă, dat fiind că au primit textele scenariilor de pus în scenă şi sperăm că în luna septembrie grupul va susţine un prim spectacol.logo bibl jud braila

În vizorul grupului, o primă dorinţă este realizarea unui montaj à cappella cu un puternic mesaj al copiilor către societatea oamenilor mari de astăzi. Paralel, se va lucra şi la momente de pantomimă, cât şi la interpretări individuale.

Având în vedere numărul din ce în ce mai mare al celor înscrişi în grupul ”Nino Nino”, vom căuta, în limita timpului oferit de Biblioteca Judeţeană ”Panait Istrati” Brăila, să adăugăm încă o zi pe săptămână de repetiţii ale grupului artistic, separând membrii grupului pe ateliere de lucru diferite. Acolo unde e cazul, unii dintr ei vor veni la ambele întâlniri.

Vineri, 28 iunie 2019, ora 16.30, în acelaşi loc, la Secţia de împrumut pentru copii. Ludotecă,  programul de lucru va avea două părţi.

În prima parte se vor distribui rolurile pentru momentul artistic à cappella şi se vor prezenta copiilor primele trei numere ale revistei tipărite ”Leviathan, revistă creată şi editată de Asociaţia Culturală Leviathan, iar în partea a doua, copiii vor fi supuşi la un test de comunicare în care… Dar asta e o surpriză.

Pentru a afla, vă aşteptăm vineri la întâlnire!

”Nino Nino” e plin de surprize.

Vă mulţumim!

Lică Barbu

Vezi: La Brăila, ”Zâmbetul unește”

Primii pași în arta interpretării scenice

”Nino Nino” uneşte zâmbete

Știri: ”Nino Nino” trece la treabă (15 iunie 2019, Brăila)

”Nino Nino”, grup artistic din ce în ce mai mare

Bine aţi venit la ”Nino Nino”!

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului.

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.