„Nino Nino” ne apropie la Radio Vocativ

91
Desen de Briana Maria Băjenaru
Desen de Briana Maria Băjenaru

logo zambetul uneste articoleEmisiunea „Zâmbetul uneşte” face parte din cadrul proiectului cu acelaşi nume iniţiat de Asociaţia Culturală Leviathan în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” din Brăila, Secţia de Împrumut pentru copii. Ludotecă şi se desfăşoară cu ajutorul Radio Vocativ, care ne găzduiește în acest spaţiu online.

Având în vedere programa şcolară a copiilor, destul de încărcată în această perioadă, ediţiile tematice ale emisiunii vor fi difuzate la două săptămâni, vinerea la aceeaşi oră, 18.00. Între timp vom transmite reluări din emisiunile precedente, dar şi cu unele noutăţi ivite pe parcursul pregătirii scenariului pentru emisiune.

Aşa că, astăzi, 1 mai 2020, vă invităm să le reascultaţi pe Pisicoasa, Fluturaş, Roxi Foxi, Greieraş, Bianca Hanu, Ramina, Zburlita, Licurici, Peştişor, Roboţica, Creţulina şi ca noutăţi, le veţi asculta pe Liliana Toma vorbindu-ne emoţionant despre copilărie şi pe Mara Ioana Barbu, nepoţica lui Lică Barbu, care a reuşit să o convingă să participe la această emisiune. Ea ne va rosti câteva cuvinte despre ea şi despre… dar nu spunem mai multe.logo bibl jud braila

Orice copil, prins în voioşia jocului, şi-ar dori ca acesta să fie fără sfârşit, aşa cum şi copiii de la „Nino Nino” îşi doresc ca acest joc, „De-a Radioul”, să nu se mai termine, dar nu avem încotro, ne-am autoimpus ca emisiunea „Zâmbetul uneşte” să dureze în jur de 60 de minute, timp suficient ca aceşti copii minunaţi, izolaţi în casă de epidemia ce a cuprins toată planeta, să vă apropie în zâmbet, în cântec, în gânduri de iubire faţă de noi înşine.

Nu trebuie să fii foarte talentat sau să fii o vedetă de succes pentru a transmite într-o veselie a copilăriei prietenie, drag de viaţă şi bucurie. E de-ajuns o clipă de joacă cu chiote de copii şi apropierea sufletească e în noi toţi.

Aşa înţeleg fetiţele de la „Nino Nino”, neobosite în munca lor artistică, să vă aducă pe undele radio cu clopoţei în glas, curcubeie de zâmbete şi cântece, trăindu-şi copilăria prin artă şi cultură.

Le mulţumim copiilor, dar şi părinţilor, pentru efortul depus în aceste vremuri triste şi apreciem că prin zâmbetul lor reuşim să apropiem toţi oamenii!

Vă aşteptăm cu drag şi vinerea viitoare la aceeaşi oră cu o nouă ediţie,a cărei temă va fi, aşa cum am anunţat, Cartea!

Vă pupăcim pe toţi cu drag şi ne reauzim în curând!

Linkul de ascultare al emisiunii „Zâmbetul uneşte” este aici:

http://radiovocativ.com/?fbclid=IwAR2qI_p5OneclxSdwAzO4sJZ57Vqv2goTheJvZ2tmf63xU-bzCo96q8o59o

Audiţie plăcută! Bye, bye!

zambetul uneste fb

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.