„Nino Nino” vă urează „Paşte fericit!”

168
Desene de Karina-Marina-Christine Zaharia
Desene de Karina-Marina-Christine Zaharia

logo zambetul uneste articoleŞi nu oricum, ci prin intermediul undelor, la Radio Vocativ în emisiunea „Zâmbetul uneşte”, emisiune realizată de Trupa „Nino Nino” şi moderată de Lică Barbu.

Nu avem noi cine ştie ce mijloace tehnice performante de a realiza o emisiune radio de calitate, dar ne străduim. Fiind vorba despre o emisiune cu copii şi pentru copii, munca nu-i uşoară. Cu zâmbetul şi cu voioşia trăirilor copilăreşti, realizarea emisiunii devine mult mai plăcută, iar succesul vine ca o mulţumire a efortului depus.logo bibl jud braila

În această perioadă, când toţi copiii sunt în casă, posibilitatea de a construi un scenariu al emisiunii este o bagatelă. Copiii se implică fără rezerve şi îi trimit online lui Lică Barbu recitări, povestioare, cântece de-ale lor şi iată!, emisiunea e gata una-două.

Vom căuta să îmbunătăţim calitatea emisiuni şi să ne apropiem mai mult de tema pe care ne-am propus-o, aceea de a zâmbi.

Începând cu ediţia viitoare a emisiunii, Şefulică va antrena fetiţele de la „Nino Nino” să participe la moderarea emisiunii, de asemenea, îi invităm şi pe părinţi să ne fie alături, dar şi pe alţi copii din toată lumea. Oricine doreşte să ne calce pragul îi aşteptăm cu drag în emisiune. Cu o singură condiţie: să intre în jocul minunat al copilăriei.

Nu se poate să nu vedeţi implicarea Trupei „Nino Nino” în toată această perioadă de izolare cu diferite activităţi artistice propuse de Lică Barbu. Copiii creează, cântă, desenează, confecţionează jucărele, toate fiind publicate online pe pagina lor de pe Facebook, „Zâmbetul uneşte” şi pe pagina Secţiei de Împrumut pentru copii. Ludotecă din cadrul Bibliotecii Judeţene „Panait Istrati” din Brăila, partenerul Asociației Culturale Leviathan în derularea acestui proiect.

Suntem la a treia ediţie a emisiunii ,,Zâmbetul uneşte” de la Radio Vocativ, ediţie care va fi difuzată în premieră azi, 17 aprilie 2020, ora 18.00 şi în reluare duminică, 19 aprilie 2020, ora 11.00 şi sperăm că avea continuitate mult timp de acum acolo. Aceasta depinde de colaborări cât mai multe cu copiii, de cât mai multe manifestări artistice ale copiilor, de ajutorul părinţilor, cât şi de răspunsul afirmativ al invitaţilor la emisiune.

Ascultaţi emisiunea şi nu uitaţi să zâmbiţi!

Cu drag, „Nino Nino”!

Link de ascultare:

Radio Vocativ Romania

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.