Știri: Ana-Cristina Leonte prezintă, în premieră, proiectul ”Reveries” în seria ”Artist in Residence”

632
ana cristina leonte reveries

Joi, 9 februarie 2017, de la ora 19.30, în Sala Mare a ARCUB (str. Lipscani nr. 84-90, București) va avea loc cel de-al doilea concert din seria ”Artist in  Residence”.

Ana-Cristina Leonte vine la ARCUB cu un nou proiect, Reveries, ce combină jazz-ul cu muzica psihedelică și electro. Sub acest generic vor fi prezentate o serie de compoziții menite să contureze o stare de visare lucidă, aceasta reprezentând nu doar o încercare de evadare, ci mai degrabă de a invoca, atât în conștiința muzicienilor, cât și în cea a ascultătorilor, ideea de transcendență, de relaționare cu ceea ce este mai presus și dincolo de starea de spirit necesară pentru simpla supraviețuire în lumea materială.

Ana Cristina Leonte

Ana-Cristina Leonte

Ana-Cristina Leonte, Reveries: Ana-Cristina Leonte – voce, vioară & fx; Albert Tajti – claviaturi; Alex Arcuș – saxofon alto & fx; Tavi Scurtu – baterie, samplere & fx; Michael Acker – bass electric.

Artist in  Residence

Având drept temă propusă de pianistul Lucian Ban „Jazz-ul în secolul XXI – de la tradiție la avangardă”, programul Artist in  Residence continuă în 2017 seria concertelor de jazz cu proiecte originale, care vor fi prezentate în premieră. Programul se remarcă printr-o selecție spectaculoasă de muzicieni români și internaționali.

Ana-Cristina Leonte Quartet, Save your love for me

Arhiva Nuntiatum

Arhiva Musices

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.