Știri: Caramitru-Mălăele, un Crăciun cu două stele la București (26 decembrie 2016)

613
Caramitru Malaiele un Craciun cu doua stele

Duel de vorbe de duh, versuri sublime, umor tăios şi fin ca o lamă: Horaţiu Mălăele şi prietenul său de-o viaţă, Ion Caramitru, revin la București cu o ediţie de gală a înfruntării lor virtuoz ,,arbitrate” de grupul muzical umoristic ActOrchestra. În topul celor mai în vogă producţii teatrale ale ultimelor sezoane, spectacolul „Caramitru-Mălăele, un Crăciun cu două stele” va fi susţinut mâine, 26 decembrie 2016, de la ora 20.00, pe scena Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” ( Sala Mare) din București.

„Spectacolul este o excelentă provocare pentru cei doi maeştri, eleganţi şi inteligenţi, care explorează cu umor subtilităţi ale minţii şi colţuri secrete ale sufletului. Caramitru recită cu un har care-l face unic în teatrul românesc, imaginând, cu ingeniozitate, răspunsuri pe măsură unui Horaţiu Mălăele vulcanic, irezistibil şi plin de spirit – demonstraţii de virtuozitate într-un duel de verbe ai cărui martori sunt adesea Shakespeare, Topârceanu sau Nichita”, susțin organizatorii.

Horaţiu Mălăele mizează pe geniul său comic care are la îndemână toate subtilităţile artistice. Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 30 de ani – aşa cum îl descrie Ion Caramitru, Mălăele este într-o perpetuă şi vie căutare şi de aceea niciuna dintre apariţiile sale pe scenă nu seamănă cu cele dinainte. Grupul muzical umoristic ActOrchestra este cel care a acceptat invitaţia de a da ritm acestui spectacol neconvenţional de cuvinte. Ajuns la cel de-al patrulea sezon, răstimp în care a fost jucat de fiecare dată cu casa închisă, atât la Bucureşti, cât şi în cadrul turneelor în ţară, spectacolul Caramitru-Mălăele, un Crăciun cu două stele” se dorește o invitație la râs, joc și iubire pentru, în viziunea lui Horațiu Mălăiele, râsul este muzica sufletului”, jocul – „secretul tinereţii” şi iubirea „este raţiunea de a trăi”.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.