Știri: Cel mai viteaz croitoraș vine la Teatrul “Gulliver” din Galați (16 februarie 2020)

61
Sursa foto: Teatrul ”Gulliver”

Fiecare duminică înseamnă o nouă poveste pusă în scenă cu inspirație, talent și pasiune la Teatrul ”Gulliver” din Galați. În această săptămână, duminică, 16 februarie 2020, la ora 10.30, iubitorii teatrului îl vor întâlni pe Croitorașul cel Viteaz și ale lui aventuri pline de haz.

Piesa Croitoraşul cel Viteaz se dovedește a fi mai mult decât un simplu spectacol pentru copii, fiind o adevărată probă de imaginaţie, de inteligenţă şi virtuozitate. Iar toți cei care se bucură de spectacol – deopotrivă copii și părinți – au parte de o poveste de-a dreptul captivantă, antrenantă, plină de voie bună și culoare.

Adaptarea pentru scenă a regizorului Cristian Pepino, completată de talentul și jocul actorilor ”Gulliver”, face din textul Fraţilor Grimm o sursă inepuizabilă de încântare și amuzament. Distribuția îi aduce în fața publicului pe Andrei Ciugulea/Eduard Şișu, Marian Sterian, Nicoleta Miru, Adina Ariton, Aurelian Iorga, Valeria Taban/Gina Geru, Elena Marin, Nicole Lungu, Andrei Dombrovschi și Ion Tudorache.

Spectacolul Croitoraşul cel Viteaz s-a bucurat de apreciere și recunoaștere de-a lungul timpului și a obținut inclusiv Marele Premiu, în anul 2000, în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver”, ediţia a VIII-a.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Comunicat al Teatrului ”Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.