Știri: Conferința ”Românii de Pretutindeni. Realități și aspirații” (27 februarie 2018, București)

485
Ministerul Romanii de Pretutindeni Sursa foto News Diaspora
Sursa foto: News Diaspora

Marți, 27 februarie 2018, între orele 10.00–12.00, în Aula Academiei Române din Calea Victoriei nr. 125, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MpRP) va lansa calendarul de activități pentru 2018. Acțiunea are loc în cadrul unui eveniment intitulat ”Românii de Pretutindeni. Realități și aspirații”, organizat de Academia Română, care își propune dezbaterea problematicilor conaționalilor noștri în societatea contemporană.

logo MRPMinistrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, va prezenta cu această ocazie elementele de noutate și obiectivele instituționale aferente anului în curs, destinate sprijinirii cetățenilor români aflați în afara granițelor țări, în vederea consolidării legăturii acestora cu identitatea etnică, culturală, lingvistică şi religioasă.

Reprezentanții mass-media interesați de tematica evenimentului sunt rugați să confirme participarea la adresa de e-mail comunicare@mprp.gov.ro. Informații suplimentare puteți regăsi pe site-ul www.mprp.gov.ro și www.acad.ro.

Echipa de Comunicare a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.