Știri: Conferința ”Școala de pictură de la Baia Mare” (10 octombrie 2019, București)

64
afis

rubrica museum leviathan.roMuzeul Municipiului București vă invită joi, 10 octombrie 2019, ora 18.30, la conferința ”Școala de pictură de la Baia Mare”. O abordare inedită, susținută de Radu Comșa, la Palatul Suțu (B-dul Ion C. Brătianu, nr. 2). Coordonator: Cătălin D. Constantin.

Radu Comșa este designer de obiect, laureat al unor premii internaționale de design și predă cursuri la Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din București. A expus în țară, anual, în cadrul grupului ”Ziarul Neconvențional”, fondat de pictorița Paula Ribariu, ultima expoziție de grup fiind la Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Mogoșoaia, și în străinătate, la Londra, la ”100% Design Earl’s Court”, la Milano, la Triennale, și la pavilionul Designersblock din cadrul Milano Design Week. Publică pe teme de arhitectură, cultură urbană, design și arte vizuale în ”Arhitectura”, ”Zeppelin”, ”Cultura” și ”Observator Cultural”.

Intrare: 10 lei. Biletele se pot cumpăra în ziua conferinței, de la standul de bilete al Palatului Suțu.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.

Următoarea conferință de joi:
17 octombrie 2019, ora 18.30: ”Peregrinări prin Balcani”. Conferință și expoziție de acuarele de prof. arh. Vasile Marcu. Coordonator: Cătălin D. Constantin / Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151).

Comunicat al Muzeului Municipiului București

Arhiva Muzeul Municipiului București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.