Știri: Curtea Teatrului de Nord din Satu Mare devine noul spațiu cool pentru spectacole și evenimente

311
curtea teatrului de nord satu mare

Programul de spectacole în aer liber început de Teatrul de Nord din Satu Mare în 5 iunie 2020 se transformă într-o adevărată stagiune de vară, cu provocări creative pentru actori și cu surprize aplaudate de public.

A juca teatru în aer liber este ofertant dar și dificil, nu toate spectacole fiind destul de flexibile și adaptabile noilor spații, astfel Trupa „Mihai Raicu” a reluat producții din topul celor preferate de public și le-a adaptat mai întâi pentru spațiul intim și boem al curții Muzeului de Artă. În a doua partea a lunii spectacolele au fost programate în curtea teatrului, pe scena mobilă modernă, cu avantajul unor condiții tehnice foarte bune și la îndemână. Curtea Teatrului de Nord s-a transformat de săptămâna trecută într-un mic și cochet Teatru de Vară, suficient de spațios pentru public chiar cu respectarea măsurilor de distanțare.

Stagiunea de vară a Teatrului de Nord va continua în lunile iulie și august, cu spectacole programate alternativ în cele două spații.

Informații despre program: www.teatruldenord.ro
Rezervări și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6
(Luni – vineri: 10.00–17.00; sâmbătă: 10.00–13.00)
Tel.: 0261712106
E-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com
Bilete online: https://www.biletmaster.ro
Prețuri bilete: 20 lei și 10 lei (la spectacolele pentru copii)

În continuare măsurile de protecție sunt obligatorii. Numărul de locuri este limitat, iar rezervările din timp sunt importante pentru organizare.

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.