Știri: Două reprezentaţii ale baletului „Frumoasa şi Bestia” (27, 28 februarie 2021)

35
frumoasa si bestia

Teatrul Muzical Ambasadorii (TMA) îşi redeschide cu entuziasm porţile, oferindu-le spectatorilor săi o montare despre iubire, în zilele de sâmbătă, 27 februarie 2021, de la ora 18.00 şi duminică, 28 februarie 2021, de la ora 11.00, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, unde vor avea loc două reprezentaţii ale baletului Frumoasa şi Bestia, adaptare după Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve, în regia şi coregrafia lui Valentin Stoica şi scenografia semnată de Viorica Petrovici.

„Este un spectacol cu și despre iubire, în care umorul și jocul vă vor umple inimile de veselie. Vă așteptăm cu drag să râdem și să trăim împreună dimensiunile iubirii, care vindecă și unește sufletele!” –  Valentin Stoica.

Biletele pot fi achiziționate atât online, de pe platforma Ticketstore.ro, https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii cât și fizic de la casa de bilete, deschisă în foaierul sălii, cu o oră înainte de spectacol.
Durata spectacolului: 60 minute (fără pauză)
Vârsta recomandată: peste 3 ani.

Parteneri media ai evenimentului: Agerpres, Mediafax, Radio România Cultural, Ultima Oră,
Zile și Nopți, Itsy Bitsy și GOKID.

Întrucât situația sanitară pe care o traversăm, în contextul pandemiei de COVID-19, impune reguli speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor, vă rugăm ca, pentru evitarea oricăror riscuri de sănătate, să vă informați asupra acestora și să le respectați. Mai multe detalii: https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/reguri-covid.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.