Știri: Expoziția artistei Gabriela Ricșan la Artoteca BMB (23 iulie–21 august 2020)  

34
expoziție gabriela ricșan bmb

Artoteca BMB se pregătește să găzduiască din nou expoziții de artă contemporană. Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană București anunță deschiderea expoziției personale a artistei Gabriela Ricșan joi, 23 iulie, începând cu ora 12.30.

Gabriela Ricșan este absolventă a Universității Naţionale de Arte din Bucureşti, secţia Scenografie, având o experiență profesională de 30 de ani în domeniul scenografiei, (decor şi costume), în film şi teatru. Din anul 1977 şi până în prezent a colaborat ca membru UCIN, UNITER și UAPR în calitate de autor principal la realizarea de filme artistice de lung metraj, teatru și activităţi expoziţionale. Arta Gabrielei Ricșan o regăsim în numerose filme și piese de teatru, dar și în expoziții personale și de grup.

Expoziţia face parte din cadrul Stagiunii Permanente de Artă Plastică „Temeiuri” și este curatoriată de reputatul critic de artă Radu George Serafim și de Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice. Invitat: Marius Tița.

Expoziţia va putea vizitată în perioada 23 iulie–21 august 2020, gratuit, conform programului Artotecii BMB (Șos. Mihai Bravu, nr. 4, București). Informații suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul instituţiei: https://www.bibmet.ro/filiale/filiale-sector-2/artoteca/.

Continuăm să menținem legătura cu publicul pe platformele de socializare ale instituției și site-ul BMB https://www.bibmet.ro/.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Comunicat al Bibliotecii Metropolitane București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.