Știri: În luna noiembrie 2019, Teatrul Tineretului din Piatra Neamț participă la festivaluri din întreaga țară

46
Imagine din spectacolul ”Steaua fără nume”, Teatrul Tineretului din Piatra Neamț
Imagine din spectacolul ”Steaua fără nume”, Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

Cinci dintre producțiile Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, din stagiunea 2018 – 2019 au fost selectate să participe, în luna noiembrie, la festivaluri din Sibiu, Pitești, Timișoara, Arad și Reșița.

Astfel, pe 6 noiembrie 2019, trupa TT este prezentă la Festivalul Tânăr de la Sibiu cu spectacolul Jurassic de George Cocoș, regia: Ana Crăciun-Lambru.

În data de 7 noiembrie 2019, cea mai recentă creație a lui Radu Afrim, Sub fiecare pas e o mină neexplodată dintr-un război neterminat cu tine participă la Festivalul Internațional al Teatrului de Studio și de Forme Noi de la Pitești.

La Festivalul European al Spectacolului Timișoara – Festival al dramaturgiei românești (FEST – FDR), Teatrul Tineretului a fost selectat cu spectacolul Feminin de Elise Wilk, în regia lui Eugen Jebeleanu, programat pe 9 noiembrie 2019.

În data de 11 noiembrie 2019, spectacolul Steaua fără nume după Mihail Sebastian, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu participă la Festivalul Internațional de Teatru Clasic Arad.

La Festivalul Internațional de Teatru Reșița, Teatrul Tineretului joacă, pe 16 noiembrie 2019, Consum excesiv, un spectacol de Daniel Chirilă realizat în parteneriat cu platforma culturală Frilensăr.

Comunicat al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.