Știri: Începând din 7 octombrie 2020, Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București suspendă toate spectacolele programate în săli

45
Foto: Florin Ghioca. Sursa: TNB
Foto: Florin Ghioca. Sursa: TNB

În urma Hotărârii nr. 19 din 06.10.2020 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, anunțăm anularea spectacolelor programate în toate sălile TNB  (Mare, Studio, Pictura, Atelier, Mică) pentru următoarele două săptămâni.

În condițiile în care numărul cazurilor de infectări cu SARS CoV2 a crescut foarte mult în ultima săptămână, și tendința este în continuare de creștere, se impune respectarea tuturor măsurilor necesare, comunicate de Direcția de Sănătate Publică, pentru diminuarea riscului de infectare.

Vom reprograma spectacolele anulate în această perioadă începând cu data de 21 octombrie 2020. Asupra calendarului acestor reprogramări vom informa publicul spectator în timp util.

În măsura în care prognoza meteo va permite, vom relua și activitatea de spectacole în spațiul AMFITEATRU în aer liber, de pe acoperișul TNB. Programul de spectacole va fi anunțat de îndată ce va fi definitivat.

Pentru a rămâne informați asupra tuturor modificărilor survenite în programul nostru consultați Site-ul TNB – www.tnb.ro

Vom reveni cu un nou Comunicat de îndată ce avem noutăți pentru dumneavoastră.

Până atunci, rămâneți sănătoși!

Comunicat al Teatrului Național din București

Arhiva Teatrul Național din București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.