Știri: Întâlnirea anuală a şcolii de tulnice MOTZart (17 ianuarie 2019, București)

172
Tabăra de tulnic MOTZart, Câmpeni, 2018
Tabăra de tulnic MOTZart, Câmpeni, 2018

Joi, 17 ianuarie 2019, la ora 19.00, MOTZart alături de Cafeneaua critică, condusă de Ion Bogdan Lefter, cu sprijinul Muzeului Național al Literaturii Române, organizează întâlnirea anuală a şcolii de tulnice MOTZart şi vă aşteaptă cu tulnice şi instrumente speciale, muzici felurite, teatru şi oameni frumoşi. Întâlnirea va avea loc la Sala ”Iosif Naghiu” din sediul administrativ al Muzeului Național al Literaturii Române/Teatrul Dramaturgilor Români de pe Calea Griviței nr. 64-66, sector 1, București.

Sunt invitați toți MOTZfanii noştri şi cei interesați de aceste instrumente emblematice, de muzica lor, de însemnătatea lor culturală – deopotrivă iubitorii, sponsorii și susținătorii inițiativei pentru salvare și promovare.

Vă aşteptăm şi cu muzici, arhaice, dar şi cu sound nou şi cu 10 dintre artiştii care asigură cu arta lor viitorul tulnicului moţilor: Dragoș Andriana, Mircea Florian, fondatorul şi părintele proiectului MOTZart, Andrei Dinescu, Florin Manca/Daath Yug, Cătălin Rădulescu/Tzeztze, Lucian Stan/DJ Vasile.

În premieră, vom avea şi o bucată consistentă de MOTZteatru din piesa ”Doi şi un tulnik”. Cu participarea specială şi extraordinară a actorilor: Alexandru Unguru, Mişa Şerban, Alin State și cu scenografia minimalistă şi de efect a lui Cristian Stănoiu/Cris cu FluiereInițiativa pentru salvarea și promovarea tulnicului MOTZart este susţinută de Fundația Mircea Florian, MOTZart, Uniunea Munții Apuseni, organizații non-profit și non-guvernamentale), alături de Lays şi More Marketing Solutions.

Susţinător, gazdă şi mijlocitor: Cafeneaua Critică.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990 la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. Seria a doua a debutat în noiembrie 2008 la Clubul TSC şi a continuat la Clubul A, la Club Control şi, din toamna lui 2011, din nou la Club A.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.