Știri: ”MorningMood la Ateneul Român” (29 septembrie 2018, București)

341
Morning mood maistorovici

logo rubrica musica leviathan.roSocietatea Muzicală începe o nouă tradiție: ”MorningMood”,  concerte matinale de weekend la Ateneul Român din București. Cele patru concertele ”MorningMood” de la Ateneul Român vor avea loc în fiecare anotimp, păstrând parfumul specific fiecăruia și vor cuprinde concerte de orgă și clavecin alături de vioară, violoncel, oboi sau flaut. 

Seria de concerte ”MorningMood” va debuta sâmbătă, 29 septembrie 2018, ora 11.30, cu Verona Maier (orgă și clavecin) și Vlad Maistorovici (vioară). 

Program: J. S. Bach – Sonata BWV 1023; Part – ”Fratres”; Ysaÿe – Sonata nr. 3 ”Ballade”; Queen – ”Bijou”; W. A. Mozart – Sonata în mi minor, KV 304; G.Tartini – ”Trilul Diavolului”.

În cadrul evenimentului, Florin Coman își va prezenta romanul ”Tăcerea icoanei”. După lansarea din primăvara de la Teatrul Național din București, autorul, cunoscut pentru piesa de teatru ”EU nu contez!”, va începe la Ateneu turneul de promovare a unui roman care continuă povestea piesei de teatru și închide astfel ”Trilogia lui Nice”.

Societatea Muzicală este o fundație culturală specializată în servicii de management cultural și este susținută în acest proiect deTurneul ARTfel și ARTfel acf.

Bilete și detalii:

https://www.iabilet.ro/bilete-autumn-morning-mood-35519

https://www.societateamuzicala.ro/morning-mood-sambata-1

Dress code: smart casual; persoanelor cu ținute necorespunzătoare nu li se va permite accesul în sală.
Durata: 60 de minute fără pauză. Ușile Ateneului se deschid la 10.45

Intrarea gratuită pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani; accesul copiilor cu vârste de până la 7 ani nu este permis.

În curând, ”În audienţă la Dumnezeu” – dialog în tăcere între Lică Barbu şi Florin Coman.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.