Știri: Spectacol de varietăți al „Teatrului Particular Brașov” la Heidelberg, Offenbach și Munchen (24 – 26 februarie 2017)

1033
Dorina Roman Dan Zorilă Anuța Sagneanca - Teatrul Particular Brasov
Sursa foto: www.teatrulparticularbrasov.ro

După succesul înregistrat în 2014 cu spectacolul „Actrița„, Teatrul Particular Brașov revine într-un turneu în Germania, de această dată, cu un spectacol de varietăți intitulat „Te pui cu femeile?!?„. Cap de afiș al evneimentului vor fi actorii Dorina Roman și Dan Zorilă, care vor interpreta mai multe schițe și momente umoristice, în care vor trece prin diferite personaje, ipostaze și perspective, totul în hohotele de râs ale audienței.

Spectacolul va avea și o dimensiune muzicală, lăsată în sarcina artistei de muzică populară Anuța Sagneanca. Interpreta, care provine din familia lui Vasile Alecsandri, își va împleti talentul interpretativ cu cel comic, aducând în spectacol o surpriză plăcută, parte a ceea ce trupa Teatrului Particular Brașov crede că va fi o seară de poveste.

Programul spectacolelor:

Data Ora Locația Rezervări
Vineri, 24 februarie 19.00 Heidelberg, Goldene Rose (Hegenichstr. 10, Kirchheim) 0173-8564601 sau j.herlo@gmx.de
Sâmbătă, 25 februarie 18:00 Frankfurt/Offenbach, Familienzentrum  (Arthur Zitscher Str. 11, Offenbach) eveniment organizat în colaborare cu Comunitatea Românilor din Rhin-Main
Dumincă, 26 februarie 18:00 München, Cafe Bar Live (Münchner Str. 221, 85757 Karlsfeld) 0176-84499989 (Alex) sau 0173-8564601(Asociația A. I. Cuza)

Acolo unde este posibil, invitații vor sta la mese, putând servi mâncăruri și băuturi din meniul restaurantelor.

Prețul biletelor este de 15 EURO, pentru publicul larg și de 12 EURO pentru elevi, studenți sau membri ai Asociației A. I. CUZA – Gesellschaft für Literatur, Musik und Kunst e. V. Heidelberg.

Organizatorii au pregătit mărțișoare pentru toate reprezentantele sexului frumos care vor fi prezente la evenimente.

Teatrul Particular Brasov, primul teatru independent din Brașov a fost înființat în 16 iunie 2010 de actrița Dorina Roman și își propune să fie un teatru dedicat artei actorului, un teatru altfel, într-un peisaj dominat de cultura instituționalizată. Spectacolele teatrului sunt, în opinia mebrilor echipei TPB, parte a realității cotidiene, spectacole cu miză și mesaj, asumate în totalitate în relația emoțional-interpretativă dintre actor și public.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.