Știri: Super Atelier de magie la Teatrul de Păpuși „Gulliver” din Galați (13 septembrie 2020)

26
Vizual Atelier de magie

Nu mai este deja o noutate faptul că Teatrul de Păpuși „Gulliver” din Galați pregătește, de fiecare dată, activități noi și surprinzătoare. Astfel, în această duminică, 13 septembrie 2020, de la 10.30, Teatrul „Gulliver” deschide universul fascinant al magiei și iluzionismului cu primul Atelier de magie, unde cei mici sunt invitați să prindă ritmul impresionant al trucurilor secrete și vrăjilor nemaivăzute.

Magicianul Aureliano și prietenii de la Gulliver au pregătit un curcubeu de experiențe și momente magice ce cuprind:

  • Demonstrații de magie
  • Explicarea și prezentarea trucurilor de magie realizate
  • Destăinuirea de secrete magice nemaivăzute
  • Împărtășirea pasiunii și tainelor de bază ale magiei
  • Momente artistice de dans, muzică și joculețe speciale pentru copii
  • Alte surprize magice

Atelierul de magie de la Teatrul „Gulliver” este locul unde micii magicieni în devenire capătă noi abilități de magie și iluzionism și făuresc magie veselă și distractivă alături de noi prieteni.

Ca de obicei, toate materialele utilizate în cadrul atelierului sunt puse la dispoziție de către Teatrul „Gulliver”. Locurile la Atelierul de magie sunt limitate (30 de locuri pentru copii și 30 de locuri pentru adulți) iar desfășurarea evenimentului respectă toate regulile de siguranță și distanțare socială în vigoare.

Biletele pentru atelier se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Toate detaliile privitoare la activitatea și programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum și pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.