Colaboratori

Dacă ai talent la scris și vrei să fii colaborator/colaboratoare al Revistei Culturale Leviathan, trimite-ne un material scris de tine și, dacă e bun, îl vom publica. Dacă materialele tale vor avea un impact pozitiv asupra cititorilor, există șansa să te invităm să faci parte din echipa redacțională și să gestionezi un anumit domeniu editorial.

Materialele propuse trebuie ilustrate, fie cu o fotografie (sau mai multe), fie cu un video (via link). Pentru a transmite materialele către echipa redacțională, contactează-ne pe rețelele de socializare sau foloseşte următoarea adresă de e-mail:

Care sunt regulile și normele pe care trebuie să le îndeplinească un produs media marca Leviathan?

  • În primul rând, conținutul trebuie să fie original și nepublicat pe alte site-uri sau surse offline.
  • În cazul în care este un material informativ, el trebuie să conțină informația esențială în primul paragraf, răspunzând totodată în mod pertinent la următoarea succesiunea de întrebări: ce?, cine?, când?, unde?, (cum?), și de ce? (ordinea este aleatorie). Un material care intră în această categorie trebuie să verifice informația din mai multe surse distincte.
  • Articolul trebuie să fie coerent din punct de vedere logic, să fie scris cu diacritice și cât mai atractiv pentru eventualii cititori.
  • Orice articol trebuie ilustrat cu o fotografie (atașată sau link) sau cu un material video (link).