La mulţi, Cristina Bratu! ”Nino Nino” te iubeşte!

193
Cristina Bratu Nino Nino

logo zambetul uneste articoleLa grupul artistic ”Nino Nino” nu se întâmplă numai activităţi cultural-educative, ci căutăm să petrecem şi momente aniversare. Fiecărui copil din acest grup ne străduim să-i sărbătorim ziua de naştere, aşa cum aţi observat deseori, în consemnările noastre la această rubrică.

Intenţia este de a le oferi oaza de bucurie în care să se simtă iubiţi, ca într-o familie.

Data stelară, vineri, 1 noiembrie 2019, zi în care ”Nino Nino” a sărbătorit ziua de naştere a Cristinei Bratu (Cristina Fluierina) la Biblioteca Judeţeană ”Panait Istrati” Brăila, Secţia de Împrumut pentru copii. Ludodecă, moment aniversar în care, chiar dacă au fost puţini copii, emoţia, dragostea şi bucuria au fost ”eroii” acestui moment minunat.

Asociaţia Culturală Leviathan îi urează Cristinei Bratu, cu emoţie şi cu lacrimi de bucurie, un fericit La mulţi ani!

Uneori, cuvintele sunt prea puţine pentru a-i ura ceva frumos unui copil.

Cristina Fluierina, te iubim, te pupăcim cu drag şi îţi mulţumim că ai încredere în ”Nino Nino”!

A doua zi, sâmbătă, 2 noiembrie 2019, activitatea grupului ”Nino Nino” a mers şnur – ce spun eu „şnur”? –, a fost plină cu de toate, de au ieşit până şi cărţile din rafturile bibliotecii, ca să vadă ce se întâmplă.

Adică, ce să se întâmple? Păi, au apărut texte noi, s-a pus la punct programul de spectacole pentru sărbătorile de iarnă, Nectarină s-a strâmbat de durere la un moment de pantomimă, se prefăcea, zic, s-a improvizat un sincron de dans cu participarea Zburlitei, a lui Roxi Foxi şi a Pisicuţei care ţopăia a dans pe lângă celelalte două.logo bibl jud braila

Lică Barbu nici nu s-a băgat. Avea treabă cu Peştişor la interpretarea unei melodii, cât şi cu Greieraş care-l tot sâcâia cu o nouă poreclă: Şefulică. Pam-pam!

Deci, să le luăm pe rând.

Pisicuţa a primit un text nou pe melodia Sunt o fată frumuşică, Fluturaş a cântat noul text la parodia muzicală Bade, scrie bine româneşte, Peştişor ne-a înduioşat cântând o melodie emoţionantă, Vreau şi eu un căţeluş, toate pe texte scrise de Lică Barbu, Nectarină ne-a amuzat cu momentul de pantomimă Pioneza, iar Zburlita şi cu Şefulică au repetat la sceneta umoristică Cadoul bunicului şi, cum spuneam mai sus, dansul sincron, sau mă rog, o mică ţopăială controlată.

Vedeţi ce de treabă avem?

De aceea, Şefulică a propus grupului un nou program de repetiţii. Să se ştie care, ce şi cum, fiecare cu partea lui. Adică, miercurea repetă dansacioasele, joi vor ciripi cântăcioasele, iar sâmbătă un „şnur” ca un contur de un bun augur, adică vin toţi copiii. Vinerea e recreaţie.

Dacă e vreme frumoasă, posibil ca duminica viitoare să zburdăm în Grădina Mare din Brăila cu jocuri interactive, başca picnicul.

Vă aşteptăm la zâmbete, dragi copii!

Post Scriptum de la București, de la Leviathanii Pușa și Costin: Echipei ”Nino Nino”. Indiferent unde ne-am afla, suntem fericiți că existați. Succes, dragi copii! Vă ținem pumnii!

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului.

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.