Leon Levițchi – Archive 2. ”Ironia lui Byron”

485
leon levițchi archive byron

Ediție online

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român și Uniunea Scriitorilor din România, anunță publicarea volumului Leon Levițchi – Archive 2. ”Ironia lui Byron”. Teza mea de licență, 1941. Ediție facsimil în trei volume. Volum editat de C. George Sandulescu și Lidia Vianu.

Nu ușor, ba chiar cu greu, reușim în sfârșit să publicăm o serie de documente private ale remarcabilului anglist mort tânăr pentru un intelectual, la numai 70 de ani (1918–1991), chiar când pusese tocul jos, terminând ultimul dicționar pe care ajunsese să-l mai scrie. Nu avem nevoie să facem o prezentare a profesorului Leon Levițchi. Poate am avea material de publicat de zece ori mai mult decât reușim. Să ne ajute Dumnezeu să publicăm cât mai mult, cu scopul de a întregi complexa sa personalitate. Mulțumim din inimă familiei Levițchi pentru ajutorul dat, și urăm spor cititorilor acestor stranii documente”. – C. George Sandulescu.

Leon Levițchi – Archive 2. ”Ironia lui Byron”. Teza mea de licență, editat de C. George Sandulescu și Lidia Vianu, s-a lansat oficial vineri, 2 februarie 2018. Volumul poate fi consultat și descărcat la adresa de internet:

http://editura.mttlc.ro/lla-2-ironia-byron-teza-licenta.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website-ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresați-vă Editurii,  lidia.vianu@mttlc.ro. 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.