Știri: Concertul Tradițional de Anul Nou, ediția a IV-a (30 decembrie 2016)

976

Muzică clasică de cea mai bună calitate, în cadrul unui memorabil Concert Tradițional de Anul Nou al Orchestrei Simfonice București (sub bagheta dirijorului Jin Wang), în 30 decembrie 2016, la Sala Palatului din București.

Programul cuprinde o selecție exclusivistă de piese muzicale celebre semnate de Brahms, Dvorjak, Ceaikovski, Ravel și Johann Strauss, muzică de film precum și o serie de alte surprize muzicale.

Fondată în urmă cu nouă ani, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang, care reunește în componența sa unii dintre cei mai valoroși instumentiști din România. Din dorința de a oferi publicului șansa de a intra în contact cu muzica clasică și de a atrage tinerii către sălile de concert, Orchestra Simfonică București a dezvoltat o serie de concepte muzicale originale și inovatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale, Salut Cultura!

Prețurile biletelor pentru Concertul Tradițional de Anul Nou variază de la 72 la 160 de RON (dacă se achiziționează până la 1 decembrie 2016) și între 90 și 200 de RON, în perioada 1-30 decembrie.

Biletele pot fi achiziționat de la casieria Sălii Palatului, Casieria Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti – TNB.Ro , online pe http://www.eventim.ro/ și în rețeaua magazinelor partenere ale Eventim.ro.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.