Ştiri: Concurs şcolar de istorie ”Basarabie – Floare de dor” (27 martie 2018, Brăila)

575
basarabie floare de dor

logo rubrica historia leviathan.roConsiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” organizează marți, 27 martie 2018 concursul școlar de istorie ”Basarabie – Floare de dor” – 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Concursul este adresat elevilor de liceu din municipiul Brăila, din clasele IX–XII (15–19 ani). Concursul de tip ”cine știe câștigă” este organizat în două etape. Selecția echipelor s-a făcut în fiecare liceu, prin intermediul profesorilor de istorie. La concurs va participa câte o singură echipă din fiecare liceu, formată din trei elevi. Juriul va fi format din profesori de istorie.

Concursul se va desfășura la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila marți, 27 martie, ora 15.00. La finalul concursului câștigătorii vor fi premiați de organizatori cu tablete, rucsacuri, stick-uri memorie și cărți. Cheltuielile de organizare sunt asigurate de către Consiliul Județean Brăila, prin Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”, premiile fiind asigurate din sponsorizări.

Regulamentul concursului: click aici.

Persoană de contact: Ion Volcu, telefon: 0239619590 int. 141.

Sponsorii concursului sunt: Promex SA, Uberum SRL, Restaurant Pomodoro.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.