Știri: Conferință științifică ”Strategii XXI – România în noul context de securitate internațional” (30 mai 2017, București)

1361
România în noul context de securitate internațional

Colegiul Național de Apărare din Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”  din București organizează a doua ediție a Conferinței științifice internaționaleRomânia în noul context de securitate internațional”, marți, 30 mai 2017, începând cu ora 9.00, la sediul instituției noastre. Manifestarea științifică, desfășurată sub egida Strategii XXI, oferă cadrul academic adecvat pentru schimbul de idei, exprimarea opiniilor și comunicarea celor mai noi rezultate ale cercetării în domeniile: studii de securitate, politici de apărare și leadership strategic.

Evenimentul reunește personalități marcante din mediul academic, cadre didactice universitare, cercetători științifici și specialiști din țară și din străinătate, experți militari și civili, studenți și cursanți, precum și reprezentanți ai unor organizații internaționale. Evenimentul este organizat în colaborare cu Fundația Colegiului National de Apărare și cu Institutul Cultural Român.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.