Știri: Matei Vișniec, ”Despre tandrețe” (13 mai 2019, București)

93
Ada Galeș în spectacolul ”Despre tandrețe” de Matei Vișniec, Teatrul Dramaturgilor Români din București
Ada Galeș în spectacolul ”Despre tandrețe” de Matei Vișniec, Teatrul Dramaturgilor Români din București

Matei Vișniec va fi prezent luni, 13 mai 2019, ora 19.00 în sala „Ion Băieșu” a Teatrului Dramaturgilor Români din București, unde vă invită să descoperiți lucruri surprinzătoare despre tandrețe.

În montarea de excepție realizată de Felix Alexa, ”Despre tandrețe” prezintă cu sensibilitate și candoare o colecție de povești de dragoste capabile să transporte spectatorii timp de o oră și jumătate departe de lumea violentă și superficială în care trăim. Șerban Pavlu, Catrinel Dumitrescu, Ada Galeș, Ștefan Iancu și Sandra Ducuță îmbracă tandrețea în diferite forme și diverse chipuri cu umor rafinat, mister și delicatețe. Scenografia este semnată de Andrada Chiriac și video este conceput de Auraleye.

După succesul înregistrat cu premiera absolută a piesei ”Despre tandrețe”, Teatrul Dramaturgilor Români, despre care Matei Vișniec spune că ”este o idee atât de luminoasă și necesară”, este onorat să invite publicul bucureștean la următoarele reprezentații programate pe 13, 27 mai și 20 iunie.

Spectacolul de luni, 13 mai,  va fi precedat de lansarea de carte ”Vi se pare cumva nedreaptă dispariția dumneavoastră?” de Matei Vișniec (Editura Tracus Arte), eveniment organizat de Muzeul Național al Literaturii Române în cadrul Festivalului Internațional de Poezie, ediția a X-a.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.