Știri: Premiera scurtmetrajului „Înainte de fix” (10 martie 2023, Cluj)

34
Cover Event(1)

logo rubrica imago leviathan.roVineri, 10 martie 2023, de la ora 19.00, vă invităm la premiera scurtmetrajului Înainte de fix, o producție Lumea ca Lumea, în coproducție cu DaislerAsociația și susținută de Luna Cleaning. Regia: Paul Andrei Dragoș.

După proiecție, continuăm programul serii cu un Q&A între public și echipa filmului, iar apoi ne-am bucura să petrecem împreună, de la ora 20.00, la Zipp It (Calea Moților 147).

Sinopsis: Când bărbatul infidel vine acasă, ce-l întâmpină nu este îmbrățișarea călduroasă a soției, ci tăcerea ei distantă, scârțâitul tăios al podelelor și o moarte rapidă cu trăgaci automat. Soțul intră din nou pe ușă, lăsând imaginația consoartei sale să rescrie confruntarea iar și iar, în diferite versiuni cu același deznodământ. Granițele realității cu fictivul se subțiază constant, consumând mintea unei femei pentru care nu mai există o concluzie satisfăcătoare.

Locul evenimentului: Casa Tranzit, strada George Barițiu, nr. 16 (intrare din strada Fără Nume), Cluj-Napoca.

Susțineți Casa Tranzit pe patreon.com/user?u=36441337

Proiecție: intrare liberă

Rezervări locuri proiecție: 0758 759 472

Bilet petrecere: 15 lei (biletele se achiziționează la intrare).

Mulțumiri: Asociația Lumea ca Lumea, Luna Cleaning, DaislerAsociatia, Casa Tranzit, Evobits Information Technology, Lecombirotica, Zipp it, Stațiunea viticolă ApoldiaMaior – USAMV Cluj-Napoca, La Tina Bistro.

Detalii eveniment: https://fb.me/e/2HIleX3jI

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.