Știri: Salonul Internațional de Artă Naivă (20 noiembrie 2021–2 ianuarie 2022, Oradea)

31
afis_expo-SIAN-Oradea_2021-Medium

În perioada 20 noiembrie 2021–2 ianuarie 2022 la Oradea se va organiza cea de-a III-a ediție a Salonului Internaţional de Artă Naivă. Vernisajul va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie 2021, ora 12.00, la sediul Muzeului Oraşului Oradea, din Cetatea Oradea.

SIAN – Salonul Internațional de Artă Naivă din Oradea este organizat de Centrul de Cultură al Județului Bihor, în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor.

Ediția din acest an reunește 42 de pictori naivi  din 15 țări – o parte dintre cei mai renumiți din țara noastră, a căror valoare este demonstrată de succesele deosebite la expoziții importante din Franța, Spania, Italia, SUA, Canada etc., precum și de nenumăratele invitații de a participa la manifestări importante în toată lumea, dar și artiști valoroși din străinătate: Spania, Franța, Italia, Germania, Ungaria, Finlanda, Polonia, Lituania, Grecia, Israel, SUA, Columbia, Argentina, Brazilia. De altfel, și edițiile precedente s-au bucurat de participarea unor pictori naivi de mare valoare pe plan internațional, cum ar fi Giuliano Zoppi din Italia, Alain Donnat și Jean Deletre din Franța.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.