Știri: Start pentru concursul „Românii de dincolo de graniţe” organizat de Occidentul Românesc în cadrul Campaniei „Noi susţinem excelenţa”

800
Occidentul Românesc - Campania Noi Susținem Excelenta 2016-2017

Cea de-a doua ediție a campaniei „Noi susţinem excelenţa” organizată de publicația de limbă română, Occidentul Românesc, își propune să continue promovarea conaționalilor noștri care, prin pasiune şi dăruire, fac performanţă în ţările lor de adopţie.

Cu această ocazie ziarul a lansat concursul „Românii de dincolo de graniţe”, un concurs care presupune realizarea unor materiale scrise de tip portret care să-i aducă, în atenţia publicului, pe românii care locuiesc în afara României, care şi-au construit o carieră în ţările lor adoptive, români despre care nu s-a mai scris în presa din România / străinătate şi care, prin munca şi activităţile lor, prin comportamentul, prin prezenţa lor în comunităţile din care fac parte, aduc un plus de valoare imaginii României.

Concursul se va derula în perioada 15 octombrie 2016 – 15 martie 2017. Rezultatele concursului vor fi publicate în ediţia tipărită şi on-line din luna mai 2017 a publicaţiei Occidentul Românesc. Gala de premiere va avea loc în luna mai 2017 (detaliile despre gală vor fi anunţate ulterior).

Regulamentul de participare și regulile de realizare a unui material tip portret sunt disponibile pe site-ul publicației (click aici)

Nicu Covaci – „Mugur de fluier” la Gala de premiere a Campaniei „Noi susținem excelența” – Benidorm 2016! (fragment din concert)

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.