Informare pregătitoare cu privire la accesul la concertele Festivalului „Enescu” după depășirea ratei de infectare de 3 la mie în București

21
2021 George Enescu International Festival

logo George Enescu International Festival 2021Având în vedere faptul că miercuri, 22 septembrie 2021, rata de infectare a ajuns la 3,3 la mie, potrivit cadrului legal în vigoare, urmează ca autoritățile competente să decidă modificarea condițiilor de acces la evenimentele culturale din București. Festivalul „Enescu” va respecta întru totul deciziile care vor fi luate și, în pregătirea implementării lor, informează publicul că:

 • Potrivit cadrului legal în vigoare, singura modificare cu privire la accesul la concertele din ultimele zile ale Festivalului „Enescu” este legată de necesitatea prezentării Certificatului Verde sau a unui test rapid antigen negativ la intrarea în toate sălile unde au loc evenimentele noastre. Până acum, această condiție era cerută doar la intrarea în sălile Ateneu și la Auditorium.
 • Scăderea limitei locurilor care pot fi de ocupate de către public la 50% nu afectează niciun concert al Festivalului „Enescu” rămas în program și, implicit, nici pe spectatorii noștri, deoarece vânzarea de bilete la aceste evenimente nu a depășit 50% din sală.
 • Masca va fi în continuare obligatorie și rugăm din nou spectatorii să o poarte corect, pe nas și pe gură, pentru a evita riscul de infectare.
 • Vom anunța publicul când și cum vor fi implementate noile măsuri de acces, imediat ce acestea vor fi luate de autoritățile competente. Vă rugăm să urmăriți anunțurile pe care le facem pe canalele proprii și prin presă, pentru a putea să respectăm cu toții noile reguli. 

  Comunicat al Biroului de Presă al Festivalului și Concursului Internațional „George Enescu”

  *

  logo asociatia culturala leviathanAsociația Culturală Leviathan, editor al publicațiilor Leviathan.ro și revista culturală trimestrială „Leviathan”, este partener media al Festivalului Internațional „George Enescu” 2021.

  Pe acest portal veți găsi toate informațiile necesare, programul zilnic al Festivalului, prezentarea muzicienilor invitați, date despre lucrările din programe, relatări, cronici, fotografii. În revista „Leviathan” nr. 3, iulie–septembrie 2021, pp. 47–49 puteți citi un amplu articol de prezentare a ediției 2021 a Festivalului iar în nr. 4, octombrie–decembrie 2021 vom publica o sinteză a Festivalului și cronici ale concertelor.

  leviathan partener media festivalul george enescu

  Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2021

  Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2019

  Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2017

  Arhiva rubricii Concursul Internațional George Enescu 2020/2021

  Arhiva rubricii Concursul Internațional George Enescu 2018

  Arhiva rubricii Cronica muzicală

  Arhiva rubricii Musica 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.