La Editura Leviathan: „Eficiența managementului în sistemul serviciilor medico-sanitare” de Cristian Vasile

77
promo cristian vasile carte ed leviathan 2022

logo editura leviathanLa Editura Leviathan a apărut volumul Eficiența managementului în sistemul serviciilor medico-sanitare de Cristian Vasile. Format A5, 132 p. Cu bibliografie și date despre autor. Coperta: Rudy Roth. 2022. ISBN 978-606-95528-0-3. Preț: 25 lei; 10 euro.

Cristian Vasile este medic specialist  Radiologie și Imagistică Medicală la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din Bucureşti.

„În lucrarea de față, am căutat să prezint câteva aspecte socio-economice care aparțin sectorului medico-sanitar, considerat de către analiști și specialiști din domeniu ca un sector mai aparte, definit de către unii experți ca o nișă extrem de importantă și specială aflată în slujba omului. De-a lungul timpului, dar și în prezent, domeniul serviciilor medico-sanitare aflate în slujba cetățeanului s-a evidențiat prin asigurarea protecției sanitare a individului, a populației din mediul rural și urban și, în general, a familiei.

Având în vedere aspectele economice prezentate în lucrare, în consonanță cu evoluția acestor vremuri controversate socio-economic și greu încercate de pandemia SARS-CoV-2, ca autor și medic specialist, am dorit să vin cu o serie de concluzii la fiecare capitol, apoi cu o serie de propuneri constructive, în ideea ameliorării sistemului medico-sanitar din țara noastră.

Sunt convins că stilul de management, investițiile, decizia managerială corectă vor avea un efect proporțional direct cu administrarea, organizarea și gestionarea corespunzătoare și corectă asumată de către manager și decidenți.”Cristian Vasile, Prefață.

Imagini din tipografie

Tiparul și imagini: Nicoleta Savu

Portalul Editurii Leviathan, click aici.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.