Știre: Nouă școli din Transilvania vor primi materiale educaționale și jocuri interactive noi, într-un proiect derulat de Fundația Michael Schmidt

56
copii-la-scoala

Fundația Michael Schmidt continuă și în 2019 tradiția de a oferi materiale didactice și jocuri interactive pentru școlile care au secții cu predare în limba germană, în scopul creșterii atractivității educației în rândul elevilor, dar și pentru ca profesorii să se poată bucura de mai multă diversitate în pregătirea cursurilor.

materiale-educaționale

Dacă anul trecut peste 140 de elevi, din trei unități de învățământ, au fost încântați să descopere domenii noi de activitate prin intermediul jocurilor interactive și să facă progrese semnificative în studiul limbii germane cu ajutorul manualelor oferite, anul acesta proiectul a fost extins la nouă școli din Transilvania, pentru ca mult mai mulți elevi să aibă parte de o experiență similară. Astfel, în 2019,  proiectul de donații derulat de fundație include următoarele unități de învățământ: Liceul Teoretic ”Joseph Haltrich” Sighișoara, Gimnaziul ”Friedrich Schiller” Tg. Mureș, Școala Gimnazială Rupea, Școala Gimnazială Nr. 12 Brașov, Colegiul Național ”Doamna Stanca” Făgăraș, Școala gimnazială Augustin Maior Reghin, Școala Primară Nou Săsesc, Șc. Gimnazială Nr. 15 Brașov, Liceul ”Timotei Cipariu” din Dumbrăveni.

jocuri-interactive

Fundația Michael Schmidt reușește de la an la an să facă activitățile extrașcolare mai interesante pentru cei mici, stârnindu-le acestora dorința de studiu, prin materiale moderne, practice și interactive, care îi ajută, în același timp, și pe dascălii implicați în formarea intelectuală a elevilor și în educația lor zilnică.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.