Știri: Concert Andra la Palacio de Vistalegre din Madrid (11 martie 2017)

1531
Andra concert concierto Madrid Palacio de Vistalegre

Sâmbătă, 11 martie 2017, Andra va susține primul său concert în Spania la Palacio Vistalegre din Madrid (Calle de Utebo, 1, 28025), un spațiu mare, dar extrem de potrivit vocii puternice și versatile a cântăreței din România. Într-un show care promite să fie unul grandios și plin de surprize, interpreta va urca pe scenă alături de Săndel și Aurora Mihai.

“De-a lungul carierei, am reușit să adun 12 albume muzicale și pe toate le consider minuni în viața mea. Fiecare dintre ele este născut într-un moment anume și fiecare însumeaza trăirile mele personale și artistice din acea perioadă. Toate mă reprezintă în egală masură și cred că, puse cap la cap, m-au format și mă formează în continuare ca artist.

Cel mai mult îmi umple sufletul albumul “De la frate la soră” – cel mai bine vândut material muzical de gen din România. Am cântat alături de fratele meu, Săndel, și, datorită recordului de vânzări, am primit Discul de Platină și Discul de Diamant.

O altă performanță cu care mă mândresc este faptul că toate single-urile mele au intrat, la scurt timp de la lansare, în majoritatea „Top 10”- urilor din România”.

Andra – http://andramusic.ro/

Prima incursiune muzicală a Andrei în Regatul Spaniei va sta sub semnul sărbătoririi zilei de 8 martie, fapt materializat print-un repertoriu aparte, croit parcă pentru a celebra femeia în întreaga ei frumusețe și complexitate.

Colaborarea recentă dintre Andra și David Bisbal în piesa Without You, al cărui clip a atins deja peste 100 de milioane de vizualizări pe Youtube, face concertul la fel de atractiv pentru publicul spaniol, ca și pentru membrii numeroasei comunități românești din Madrid și împrejurimi.

Porțile de la Palacio Vistalegre vor fi deschise spectatorilor începând cu orele 18:30 și până la orele 20:30, când va începe efectiv manifestarea. Posesorii unui bilet de intrare VIP GOLD vor putea intra încă de la orele 16:00 pentru a asista la proba de sunet, pentru a face o fotografie de grup cu artista sau pentru a primi autografe. Totodată posesorii biletelor VIP GOLD vor fi invitați în zona rezervată, unde – până la ora 19:00 – va fi organizat un bufet liber.

Biletele la concertul Andrei costă 26 de EURO și pot fi achiziționate prin intermediul platformei Ticketea.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Ambasadei României în Regatul Spaniei.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.