Știri: Concert de jazz al trupei Trio Nicolas Simion din România la Kunstfabrik Schlot din Berlin (27 mai 2017)

634
My Unique Jazz Festival - Berlin Jazz aus Europa-2

Sâmbătă, 27 mai 2017, începând cu ora 21.00, Trio Nicolas Simion din România va concerta în faimosul club de jazz berlinez Kunstfabrik Schlot, în cadrul „My Unique Jazz Festival. Jazz aus Europa” care reunește peste 40 de muzicieni din 10 țări în perioada 12–27 mai la Berlin. Alături de românii de la Trio Nicolas Simion, în aceeași seară, vor mai urca pe scenă muzicienii de la Giedrius Nakas Trio din Lituania.

În cadrul programului, Nicolas Simion (saxofon), Nadia Trohin (voce) și Sorin Romanescu (chitară) vor prezenta publicului ultimul lor proiect muzical, intitulat ”Romanian Impressions, apărut în 2017 la casa de discuri 7Dreams Records. Romanian Impressions este un tribut adus folclorului și locurilor natale. Potrivit autorilor, vocea umană a fost dintotdeauna instrumentul ideal prin care spiritul unui loc poate fi transmis în toată autenticitatea sa, iar albumul – prin vocea Nadiei Trohin – reusește să transmită vechea tradiție a cântecului moldovenesc prin transpunerea sa pe ritmuri de jazz. Cei trei muzicieni din românia vor aduce pe scenă și piese semnate de clasici ai jazzului românesc precum Johnny Răducanu, Jancy Körössy, Richard Oschnitzky sau Nicolas Simion.

Preț unui bilet este de 12 euro / 10 euro, iar rezervările se pot face fie prin e-mail la adresa info@kunstfabrik-schlot.de, fie telefonic la numărul 030-448 21 60.

Programul complet al festivalului poate fi accesat aici.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.