Știri: Încă 4 zile în care se pot face înscrieri pentru ART Junior (proiect de cursuri gratuite de pictură și desen dedicate exclusiv copiilor), la Budapesta

913
Ica Mária Zilahi - Ariciul pictura Süni Vagy Hedgehog artwork
Ica Mária Zilahi - Ariciul (Süni Vagy)

Au mai rămas 4 zile în care părinții îi pot înscrie pe cei mici la cursurile gratuite de pictură și desen pentru copii ART JUNIOR, ce urmează să se desfășoare în perioada 10 martie – 9 iunie 2017, la Budapesta. Înscrierile se pot face prin e-mail, până în data de 3 martie 2017, la adresa romankulturalis.intezet@upcmail.hu.

Cursul de pictură și desen este susținut de pictorița Ica Mária Zilahi, artist plastic originar din România, premiată în Ungaria pentru pictura sa fantastică, care amintește de personajele lui Lewis Carroll. Artista va încuraja copiii să se exprime prin desen, pictură şi colaj, va încerca să stimuleze creativitatea acestora. Pe parcursul acestui curs copiii se vor familiariza cu diferite tehnici ale picturii, vor face cunoștință cu spectrul culorilor şi îşi vor însuși cunoștințe de bază legate de colaj. Cursurile de pictură şi desen se vor desfășura o dată pe săptămână, la sediul Institutului Cultural Român din Budapesta (Izsó ut., 5, sectorul XIV).

La finalul cursurilor va avea loc o expoziție cu lucrările realizate de copii. Orarul cursurilor în perioada 10 martie – 9 iunie: în fiecare zi de vineri în intervalul orar 17.30 – 19.00.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.