Știri: ”Întâlniri subiective”, expoziție colectivă (15 martie 2017)

609
expozitie arta intalniri subiective bucuresti

Miercuri, 15 martie 2017, ora 18.00, la Metropolis Center din București (strada Grigore Alexandrescu nr. 89-97) va avea loc vernisajul expoziției Întâlniri subiective. Prezintă: Roxana Păsculescu și Bogdan Panțu.
Expun artiștii: Alexandru Mihai Popa, Brendea Cosmin, Corina Preda-Perianu, Coman Gheorghe, Daniel Turliu, Eugen Vasile Iovan, Eliza Popa, Florin Șuțu, Jardă Maria.

”Am pornit de la un grup mic, cu aceleași afinități tehnice și spirituale. Treptat, prin propuneri din interiorul grupului ales, grupul a ajuns din ce în ce mai numeros. Am ajuns într-un final la un număr mare de artiști plastici, pictori și graficieni. Vom prezenta peisaje clasice, fragmente din interioare de mănăstire, însă, în același timp, și tot felul de creaturi himerice ale peisajului subacvatic, realizate într-o manieră grafică. Este o expoziție complexă, bogată în viziuni și trăiri alese. Am ales să o intitulăm Întâlniri subiective. Suntem din generații diferite, cu viziuni diferite, în același timp cu tehnici și raportări cât se poate de diverse. Va fi o expoziție altfel, va fi unitară, tocmai prin lipsa ei de unitate, unitatea o veți simți la final, dupa ce vă veți întâlni cu creațiile celor nouă artiști. Puntea de legătură și ceea ce ne leagă este profesionalismul sau dorința sinceră de profesionalizare, la care, fiecare dintre noi, indiferent de generație, ne raportăm.” – Daniel Turliu.

Expoziția va putea fi vizitată până la 31 martie 2017, de luni până sâmbătă între orele 12.00–20.00.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.