Știri: Lansare eBook aniversar: ”Istoria românilor în 100 de momente esenţiale” (16 noiembrie 2018, București)

314
istoria romanilor e book 100 momente esentiale

Radio România vă invită vineri, 16 noiembrie 2018, la ora 17.00, la standul România Centenar din cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus – Radio România,  de la Romexpo, la evenimentul de lansare a eBook-ului ”Istoria românilor în 100 de momente esenţiale”, realizat pentru a marca 100 de ani de la făurirea României Mari şi 90 de ani de la înfiinţarea Societăţii Române de Radiodifuziune.

Marea Unire din 1918 a fost şi rămâne pagina cea mai importantă a istoriei româneşti şi, de aceea, acum, la aniversarea Centenarului, este mai mult decât necesar să reafirmăm valorile naţionale, să prezentăm cele mai importante momente din istoria poporului român, pentru că viitorul unei naţiuni este strâns legat de moştenirea trecutului, deoarece „un popor care nu îşi cunoaşte istoria e ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii” (Nicolae Iorga).

”Istoria românilor în 100 de momente esenţiale” este parte a proiectului Eu aleg România derulat din anul 2014 de Studiourile Teritoriale Radio România. Ediţia din acest an a proiectului prezintă imaginea unei naţiuni puternice, unite, demne şi independente, care contribuie şi astăzi la formarea patrimoniului mondial.

eBook-ul ”Istoria românilor în 100 de momente esenţiale” este realizat în limbile română şi engleză, de Radio România Regional cu sprijinul Editurii Casa Radio şi al Agenţiei de presă RADOR şi poate fi descărcat gratuit de pe site-ul www.romaniaregional.ro.

Serviciul  Comunicare  şi  Relaţii  Publice al Societății Române de Radiodifuziune

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.