Știri: Manifestări organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României (Alba Iulia)

35
1 decembrie alba iulia

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba (Alba Iulia) organizează în această perioadă o serie de concerte, recitaluri, expoziţii şi alte evenimente culturale dedicate Zilei Naţionale a României. Manifestările se desfăşoară fără public, cu respectarea celor mai stricte condiţii de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2. Astfel, concertele se desfăşoară în spaţiul logistic al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, unde a fost amenajată o scenă de spectacole, iar evenimentele vor fi transmise live pe Pagina de Facebook a instituţiei:

https://www.facebook.com/Centrul-de-Cultura-AUGUSTIN-BENA-Alba-173204689496678.

Programul zilei:

Luni, 30 noiembrie 2020, ora 16.00Vernisajul expoziţiei Icoane pe sticlă – transmisiune live de la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Expoziţie de icoane pe sticlă în tehnica tradiţională a şcolii de la Laz, realizată de cursanţii clasei din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba

Ora 18.00Concert Tezaur folcloric – la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba

Difuzare – ediţie specială cu selecţii din emisiunea „Tezaur folcloric”, filmări realizate la Palatul Cultural din Blaj alături de Ansamblul Folcloric al Judeţului Alba.

Ora 21.00 Concert omagial Cvartet pentru România – la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Recital al cvartetului Judeţului Alba; transmisiune live.

Marți, 1 decembrie 2020, ora 13.00 Tezaur folcloric – Ediţie specială. Concert la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Difuzare – ediţie specială „Tezaur folcloric”, pe posturile TVR1 şi TVR Internaţional, în data de 1 decembrie 2020, cu filmări realizate de echipa emisiunii la Palatul Cultural din Blaj alături de Ansamblul Folcloric al Judeţului Alba în anii 2018 şi 2019.

Ora 15.00Cânt şi suflet românesc Spectacol folcloric.
Transmisiune live.

Ora 20.00Simfonic România 2020– Concert omagial
Recital al Orchestrei de cameră a Judeţului Alba cu solişti invitaţi de renume naţional şi internaţional – transmisiune live.

Notă. Programul poate suferi modificări în funcţie de evoluţia situaţiei pandemice.
Programul complet poate fi citit pe Pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Alba: https://www.facebook.com/ConsiliulJudeteanAlba.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.