Știri: ”Nino Nino”, povestea continuă (18, 19 iulie 2019, Brăila)

139
nino nino zambetul unește
Desen de Lică Barbu

logo zambetul uneste articoleA început în luna lui Florar, când miresmele florilor au izbucnit în aspiraţiile verii, când literele din abecedare se pregăteau de vacanţă, când zâmbetul s-a instalat pe chipul copiilor dornici să înceapă aventura succesului.

Aşa a început la Brăila povestea unui grup artistic cu copii, în care, la fiecare întâlnire a grupului, surprindem mereu noi şi noi valenţe artistice, noi şi noi picături de frumuseţe, pe care le descoperim în comorile ascunse din inimile copiilor.

Timid, încet, sfios, grupul de copii şi-a început activitatea descoperind un loc de joacă unde zâmbetul declanşează dorinţe şi poftă de viaţă.logo bibl jud braila

După nici două întâlniri, ”nebunia” copilăriei s-a instalat. Povestea jocului ”Zâmbetul uneşte” s-a aprins ca un foc de năzuinţe şi nimic nu-l mai poate stinge.

”Nino Nino”, grupul artistic de copii, a intrat în magia unei poveşti la iniţiativa Asociaţiei Culturale Leviathan prin reprezentantul său prozatorul brăilean Lică Barbu, într-un minunat loc de joacă numit Biblioteca Judeţeană ”Panait Istrati” Brăila, mai precis în Sala de Împrumut pentru copii. Ludotecă.

”Nino Nino”, aflat la a nu ştiu câta întâlnire, dar nu contează numărul, este aşteptat joi şi vineri, adică în datele stelare 18 şi 19 iulie 2019, la ora 16.30, în acelaşi loc de joacă, pentru a-şi continua povestea.

Cum este obiceiul întâlnirilor, în afară de repetiţiile la momentele artistice, Lică Barbu vine cu noi surprize. Mai concret… Păi dacă sunt surprize, surprize rămân, da?

Vă aşteptăm cu dor, dragi copii!

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului.

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.