Ştiri: ”Poveşti magice româneşti” la Teatrul Odeon din Bucureşti (1 iunie 2017)

824
Magicianul povestilor Marian Râlea

Teatrul Odeon din Bucureşti şi Fundaţia ”Abracadabra” au plăcerea de a vă invita joi, 1 iunie 2017, de la ora 10.30 la Sala Studio, la spectacolul „Poveşti magice româneşti”, dedicat copiilor de toate vârstele.

Există poveşti pe care le-am auzit în fiecare seară de la părinţii noştri, există poveşti pe care le-am îndrăgit şi pe care le-am citit noi înşine de o o sută de ori şi există poveşti pe care le mai ştiu doar bunicii noştri, poveşti încrustate în tradiţia poporului nostru, poveşti transmise de-a lungul secolelor prin viu grai şi care fără să ne dăm seama au devenit o parte din noi.

Eroii acestor poveşti vor veni să îşi împărtăşească înţelepciunea lor şi celor mici care poate că i-au uitat sau poate că nu i-au cunoscut niciodată. Agerul pământului, Vâj Baba, Ursul sunt doar o parte dintre cei care îi vor provoca la joacă şi dans pe cei mici ajutându-i să descopere minunata lume a mitologiei româneşti. Din distribuţie fac parte Marian Râlea, Adina Cristescu, Laurenţiu Vlad, Doriana Tăut şi Florin Pârvu.

Fundația ”Abracadabra”, organism neguvernamental, înfiinţat în mai 2000, desfăşoară activităţi de educare şi formare a copiilor cu vârsta cuprinsă între 4–12 ani, prin aplicarea mijloacelor teatrale în spectacole interactive. Prin activităţile sale, Fundaţia ”Abracadabra” are ca principală misiune descoperirea anumitor valori de către copii (conduită, comportament, patrimoniu etc.) conştientizarea şi asumarea acestora prin participarea acestora la joc. ”Jocul” şi ”magia jocului” sunt elementele-cheie în mecanismele de formare în lucrul cu copii, încadrate în sistemul ”jocului de-a teatrul” (având la bază scenarii originale).

Durata: 1 oră. 

Preț bilete: adulți 21,20 lei; copii 12,72 lei.

Comunicat al Teatrului Odeon din București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.