Știri: Premieră: „Pisicile”, un spectacol muzical pentru întreaga familie la Teatrul de Nord din Satu Mare (24 octombrie 2021)

126
afis-PISICILE

Trupa „Mihai Raicu” a Teatrului de Nord din Satu Mare anunță premiera spectacolului Pisicile, o comedie muzicală cu păpuși, duminică, 24 octombrie 2021, la ora 17.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord.

Pisicile noastre vor vorbi despre bunele maniere, redând în același timp povestea pe care o trăiesc și obstacolele pe care trebuie să le depășească pentru a ajunge acasă, înapoi la Madame.

Pățaniile lui Lady și ale pisoilor ei: Missy, Figaro și Junior prind viață pe scenă, cu ajutorul păpușilor mânuite de actori, pe ritmul original al muzicii create de Zeno Apostolache Kiss, cu mișcări modelate de coregraful Hugo Wolff.

În regia Oanei Leahu, musicalul Pisicile, dramatizare și versuri de Andreea Radu, promite că toți cei prezenți vor toarce de plăcere în armonia de umor, culoare și voie bună.

Scenografia și realizarea păpușilor: Costache Gavril Siriteanu. Muzica originală, orchestrația și pregătirea vocală: Zeno Apostolache Kiss. Coregrafia: Hugo Wolff. Ecleraj: Daniel Klinger. Asistent realizare păpuși: Botos Enikő. Distribuția: Madame (stăpâna casei) – Adriana Vaida; Cezar (majordomul) – Sergiu Tăbăcaru; Dominic Anton (avocatul) – Tibor Székely; Lady (pisica mamă) – Ioana Cheregi
Missy (pisicuța) – Crina Andriucă; Figaro (pisoi) – Andrei Gîjulete; Junior (pisoi) – Bianco Erdei; Oscar (motanul de stradă) – Andrei Stan; Piper (șoricelul) – Roxana Fânață. Șefu` (câine detectiv) – Vlad Mureșan; Zero (câine detectiv) – Cristian But; Mei Țun și Mei Lin (gâștele) – Carmen Frățilă, Andreea Mocan; Chin Cong (unchiul gâștelor) – Ciprian Vultur; Alți motani de stradă (Americanul, Gonzales, Persanul) – Dorina Nemeș, Anca Dogaru, Alexandra Odoroagă. Tehnicul de scenă – Anca Similar, Dorina Nemeș, Anca Dogaru, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Cristian But, Ciprian Vultur, Carmen Frățilă.

Pisicile la Teatrul de Nord din Satu Mare înseamnă în primul rând BUCURIE! Teatrul de Nord din Satu Mare mi-a prilejuit (în urmă cu ceva timp) prima întâlnire cu publicul după finalizarea studiilor universitare de regie de teatru, așa că m-am întors cu bucurie… acasă, pe o scenă cu o energie solară, extraordinară. Bucuria de a spune lucruri importante (despre familie, iubire, viață), în limbajul teatrului, îmbinând musicalul cu mijloacele de expresie specifice teatrului de animație și cele ale teatrului dramatic. Bucuria de a lucra cu o echipă de actori care acceptă provocări, care se joacă și care își propune mereu să descopere și să ofere scenei, publicului, mai mult. Vă invit să vă bucurați împreună cu noi!” – Oana Leahu.

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106 | 0786538580.

Bilete online: https://teatruldenord.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2201.

Următoarea reprezentație a spectacolului va avea loc duminică 31 octombrie 2021, de la ora 17.00.

https://facebook.com/voodoofilms.ro
https://www.instagram.com/voodoofilms.ro

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.