Știri: Proiecție online „Freak show. The movie” (27, 28 iulie 2021, Israel)

20
florin piersic jr

logo rubrica imago leviathan.roInstitutul Cultural Român de la Tel Aviv invită publicul la proiecția online a filmului românesc Freak show. The Movie (2020), adaptare după spectacolul de teatru cu același nume creat și regizat de Florin Piersic Jr. Evenimentul este inclus în programul internațional al Festivalului de Teatru Fringe de la Beer Sheva, care se desfășoară în format hibrid în perioada 26–29 iulie 2021, pe platforma online a Festivalului (programul internațional) și la Teatrul Fringe din Beer Sheva.

Filmul Freak show. The Movie va fi disponibil spre vizionare online, în perioada 27 iulie, ora 20.00–28 iulie, ora 20.00, cu subtitrare în limba ebraică.

Bilete: https://www.thefringe.co.il/?CategoryID=376&ArticleID=119

Freak show. The Movie (România, 2020, 90 minute, subtitrare în limba ebraică)

Regia, scenariul și distribuția: Florin Piersic Jr.

Pelicula reprezintă ecranizarea spectacolului de succes Freak show, un one man show cu Florin Piersic Jr. Spectacolul este realizat după un material scris de Florin Piersic Jr., în regia și interpretarea sa. Miliardar de carton. Muncitor pe șantier. Bancher. Pensionar. Producător de film. Profesor. Homeless. Spectatorul are ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.

Festivalul de Teatru Fringe de la Beer Sheva are loc anual, începând cu anul 2011 în Orașul Vechi. Pentru ediția 2021, programul festivalului se va desfășura în format hibrid. Astfel, programul artistic internațional va putea fi vizionat online și va cuprinde atât spectacole de teatru, cât și filme, lucrări video de artă contemporană și evenimente pentru copii, toate reunite sub tema din acest an, „Human connection”.

Comunicat al Institutului Cultural Român de la Tel Aviv

Arhiva Institutul Cultural Român

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.