Știri: România va participa cu stand la Târgul Internațional de Carte de la Varșovia (18–21 mai 2017)

853
Warszawskie Targi Książki 2017 Warsaw Book Fair Targul de Carte de la Varsovia

În perioada 18–21 mai, la Varșovia, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Târgului Internațional de Carte, eveniment înființat în anul 2010, la inițiativa unui grup de editori polonezi și a societății Murator EXPO din Varșovia. În cadrul manifestării, Institutul Cultural Român de la Varșovia, împreună cu Ambasada României în Republica Polonia, vor organiza un stand românesc, în care vor expune și oferi spre vânzare publicului o largă paletă de volume româneşti și publicații despre România, apărute în Polonia în ultimii ani, de asemenea dicționare și albume.

Târgul Internațional de Carte de la Varșovia este un eveniment organizat anual în luna mai și care reușeste să atragă peste 800 de editori din 29 de țări, și peste 70 000 de vizitatori la fiecare ediţie. La ediția din anul 2016 au avut loc peste 1000 de evenimente: întâlniri cu autori, dezbateri, conferințe, ateliere, proiecții, prezentări artistice și atracții pentru copii. În acest an, invitatul de onoare va fi Germania. Nu vor lipsi cărți ale editorilor din Franța, Germania, Spania, Suedia, Belgia, Cehia, Ungaria, Marea Britanie, Olanda. Pe parcursul Târgului vor fi organizate evenimente pentru copii, demonstrații gastronomice, concerte și multe alte atracții.

Tematica Târgului cuprinde beletristica, literatura pentru copii și tineri, cărțile științifice, manualele școlare și universitare, literatura de popularizare, enciclopedii, albume, dicționare, atlase, ghiduri, benzi desenate, litertura SF, cotidiene și reviste, e-book-uri, materiale multimedia.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.