Știri: Spectacolul „Serbarea de Crăciun ARO” în Offenbach, Germania (10 decembrie 2016)

777
ARO 2016 Serbare Crăciun Offenbach

Sâmbătă, 10 decembrie 2016, ora 18.30, în Bernardstr. 63, ARO Asociația  Românilor din Frankfurt şi Împrejurimi, ARO Rumänischer Kulturverein Frankfurt & Umgebung e.V organizează spectacolul „Serbarea de Crăciun ARO‘.

Invitați speciali în cadrul evenimentului evenimentului vor fi grupul Amicorum, care va susține un recital de colinde, precum și pianistul Marius Cloșca și cantautoarea Kara Molnar care vor destinde atmosfera cu piese din repertoriul internațional. Din grupul Amicorum fac parte șase membre ale Asociației ARO implicate în proiectul musicalului „Broken Hartz” lansat la Offenbach și compus de Thomas Gabriel.

Marius Cloşcă este absolvent al Liceului de muzică „Dinu Lipatti” (promoția 1999, la clasa profesoarei Ligia Pop) şi al Frankfurter Musikhochschule, unde a studiat sub îndrumarea cunoscutei Irina Edelstein. Actualmente profesor de pian la Frankfurter Music Academy. Ca interpret, Marius Cloșca are un repertoriu extrem de vast, care pleacă de la muzica clasică și ajunge la muzică de cabaret și jazz (pentru care el însuși aranjează diferite piese). A susținut numeroase concerte solo sau alături de orchestre simfonice, în întreaga Europă.

Kara Molnar este o solistă dotată cu o voce aparte, care – potrivit unui articol semnat de Vlad Negulescu și publicat în Ziarul Românesc din germania, impresionează prin „lejeritatea interpretării unor piese de virtuozitate vocală, în general compoziții pe muzică și versuri proprii, scrise în limbile română, germană șl engleză. Kara Molnar este cunoscută în comunitatea românească din Germania și pentru rolul său din musicalul „Broken Hartz” lansat la Offenbach si compus de Thomas Gabriel, în care performează alături de cince membre ale Asociației Românilor din Frankfurt şi Împrejurimi, ARO Rumänischer Kulturverein Frankfurt & Umgebung e.V.

De ora 15.30 și până la 18.30, în aceeași locație, copiii din comunitatea românească din Offenbach vor participa o întâlnire intitulată “Tradiţii de Crăciun”, unde li se va povesti despre tradițiile românești de Crăciun și vor participa (pe trei grupe de vârstă) la repetițiile pentru sesiunile de colindat în Frankfurt și împrejurimi, din zilele de 22 și 23 decembrie.

Prețul unui bilet este de 3 EUR (pentru membrii Asociației ARO, 5 EUR pentru adulți și gratuit pentru copii și studenți.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.