Știri: Timpul și viața unei reviste de cultură: ”Tribuna” din Cluj-Napoca (prezentare la Roma și Padova, 4 și 7 aprilie 2017)

766
revista tribuna cluj 60 de ani

Cu ocazia celor 60 de ani de la înființarea sa, revista de cultură Tribuna, organizează un turneu italian de prezentare a publicațiilor sale în limba italiană, cu două etape principale: la Roma, Accademia din România – Bibliotecă, marți 4 aprilie 2017, ora 18.30 și la Padova, la Musei civici Agli Eremitani – Sala Romanino, vineri 7 aprilie 2017, ora 17.30.
Vor interveni: Mircea Arman și Pavel Azap (echipa editorială), prof. Ștefan Damian (Universitatea din Cluj-Napoca), prof. Maria Milvia Morciano.

Vor fi prezentate două dintre cele mai recente volume publicate în limba italiană de revista Tribuna: Ani Bradea, ”Poemi dal muro”, traducere în limba italiană de Mircea Arman și Ștefan Damian, Editura Tribuna, 2017; Dino Capana, ”Canti orfici – Cântece orfice”, ediție bilingvă româno-italiană, traducere în limba italiană de Ștefan Damian, Cluj-Napoca, 2016.

Tribuna este o revistă de cultură care apare la Cluj. Revista a fost fondată de Ioan Slavici în 1884 și reînfiinţată în 1957, la Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.