Știri: Zilele Filmului de Acasă

1222

Între 1 și 4 decembrie 2016, Museu de Belles Arts de Castelló va găzdui prima ediție a Zilelor Filmului de Acasă, un eveniment organizat și susținut de Asociația Rumanos en la Plana, din Castellón de la Plana. La manifestare și-au anunțat participarea mai multe nume sonore ale scenei românești de teatru și film, cap de afiș fiind îndrăgitul actor Gheorghe Visu.

Potrivit organizatorilor, evenimentul Zilele Filmului de Acasă va debuta cu proiecția comediei „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” la Cinematograful Cinesa din cadrul Centrului Comercial Salera Castellón, o producție românească savuroasă în regia lui Iura Luncașu pe un scenariu semnat de Adrian Lustig. Filmul – care spune povestea fără perdea a cinci tineri actori, Doru (Pavel Ulici), Dora (Nicoleta Hâncu), Alecu (Sorin Miron), Freddie (Alexandru Unguru), Lucy (Aida Economu) – este o expresie cinematografică a umorului sec și arid derivat din stereotipurile societății românești.

Comedia romantică „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” va rula la Cinematograful Cinesa din cadrul Centrului Comercial Salera Castellón în 1, 2 și 3 decembrie 2016.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.