Ce îi urezi lui ”Nino Nino” în anul 2020?

56
Lică Barbu și grupul artistic ”Nino Nino”, Brăila
Lică Barbu și grupul artistic ”Nino Nino”, Brăila

logo zambetul uneste articoleA fost întrebarea spontană pe care Lică Barbu a adresat-o membrelor grupului artistic ”Nino Nino”, joi, 9 ianuarie 2020, la prima întâlnire a grupului pe acest an.

Răspunsurile au venit într-o avalanşă de optimism cu multe bucurii şi dorinţe: sănătate, multă muncă, împliniri, spectacole de calitate, activităţi culturale reuşite, zâmbete în orice împrejurare, perfecţiune, dar mai ales, toţi copiii porniţi pe acest drum artistic să nu renunţe niciodată.

Perluţa, cu îndrăzneala ei surprinzătoare, ne-a răspuns că şi-ar dori un jacuzzi la ”Nino Nino”. Nici nu ne miră răspunsurile ei fistichii, că de aceea e Perluţa, nu?logo bibl jud braila

Toată povestea cu răspunsurile fetiţelor a fost filmată şi s-a realizat un videoclip pe care vi-l prezentăm în acest articol.

S-au avansat multe proiecte de realizat, propuneri de activităţi în aer liber, personalităţi culturale brăilene pe care urmează să le invităm. Timpul întâlnirii a fost prea scurt pentru a cuprinde toată plaja de activităţi pe anul 2020.

Aceeaşi chestiune s-a discutat şi sâmbătă, 11 ianuarie 2020 plus repetiţii cu fiecare în parte. Se lucrează la înregistrările de cântece în interpretarea Karinei-Marina-Christine Zaharia şi a Ilariei Giada. Muncă şi iar muncă. Altfel, de unde rezultate aşa cum au urat fetiţele grupului artistic în anul 2020?

Şi, surprizăăă! În rândul membrelor grupului s-au înscris încă două ”floricele”:

Carolina-Geanina-Gabriela Dragu, 8 ani, de la Liceul cu Program Sportiv Brăila, un gândăcel de fetiţă care ne-a surprins plăcut cu cuminţenia ei şi cu bunul ei simţ în comportare.

Bineînţeles că a primit pe loc porecla Caramea, dar credem că e provizorie.

Nira Guedenon, 7 ani, de la Liceul Pedagogic ”D. P. Perpessicius”, o fetiţă cu ochi strălucitori care a păşit timidă în grup întrebându-se parcă ”Ce-o fi şi cu Nino Nino ăsta?”.

O clipă doar căci zâmbetul de pe faţa ei nu a mai părăsit-o până la plecare.

Iată deci, că ”Nino Nino” îşi îngroaşă rândurile şi se impune mai multă muncă, mai multă responsabilitate.

De aceea, adresăm rugămintea tuturor acelora care au condeiul permanent activ în creaţii literare, să ajute acest grup cu o poezie, cu o scenetă, cu un monolog, cu un scenariu de film, cu texte de parodii muzicale, specifice copiilor, cu copii şi pentru copii. E rugămintea copiilor de la ”Nino Nino” pe care a transmis-o lui Lică Barbu pentru a o sublinia în acest articol.

Vă mulţumim! ”Nino Nino” vă iubeşte!

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.