Fascinanta poveste ”Frumoasa și Bestia” la Teatrul ”Gulliver” din Galați (17 noiembrie 2019)

29
Sursa foto: Teatrul ”Gulliver” din Galați
Sursa foto: Teatrul ”Gulliver” din Galați

În această duminică, 17 noiembrie 2019, la Teatrul ”Gulliver” din Galați, începând cu ora 10.30, este rândul minunatei povești Frumoasa și Bestia să încânte publicul.

Spectacolul se distinge printr-o lecţie de devotament şi sacrificiu, dar și prin finalul marcat de o dragoste pură și transformatoare, confirmând faptul că sensibilitatea, candoarea și iubirea autentică pot trece de orice barieră și pot transforma totul într-un final de poveste. Întregul spectacol reuşeşte să cucerească vizual, decorul şi costumele pline de culoare şi rafinament fiind realizate de Remus Alexandru Gabor şi Raluca Aioniţoaie, în timp ce muzica originală aparţine compozitorului Dan Bălan. Acestea sunt completate perfect de scenariul și regia semnate de maestrul Cristian Pepino.

Fascinanta reprezentație îmbină jocul la vedere al actorilor cu măiestria mânuirii păpuşilor şi implică întreaga echipă artistică de la ”Gulliver”: Ramona Păuc, Ionuţ Negrișanu/Andrei Dombrovschi, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton, Eduard Şişu, Marian Sterian, Aurelian Iorga. Umorul replicilor face ca derularea poveştii să fie una cât se poate de savuroasă, accentele comice fiind bine punctate, de fiecare dată, de către actori.

Pentru vizionarea spectacolului, cei care doresc să îşi achiziţioneze biletele din timp, o pot face online, accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.rop://, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Comunicat al Teatrului ”Guliver” din Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.